HellendoornDoet!

Prikbord HellendoornDoet: voor hulpvragen in de buurt

NIJVERDAL - Steeds meer mensen zoeken incidenteel hulp van een vrijwilliger. Bijvoorbeeld iemand die kan helpen met het versjouwen van een kast of opruimen van tuinafval. Of misschien zoek je iemand om even gezellig een ommetje mee te maken of een kopje koffie te drinken.

Hiervoor kan men op het prikbord op www.hellendoorndoet.nl een oproepje plaatsen. Ook als men als vrijwilliger hulp voor incidentele klusjes wil aanbieden, kan men dat hier aangeven. Op het prikbord kan men eenvoudig een berichtje aanmaken of reageren op een vraag.

Zowel vraag, aanbod als een eventuele match zijn geheel voor eigen verantwoordelijkheid. HellendoornDoet! c.q. De Welle kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld. Zij stellen het prikbord slechts ter beschikking. Uiteraard kan men de hulpvraag ook telefonisch of via e-mail bij HellendoornDoet! neerleggen.

De balie van HellendoornDoet! is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur, telefoon 0548-638800, e-mail: hellendoorndoet@stichtingdewelle.nl. Of kom even langs aan de Constantijnstraat 32a (achterzijde van het Huis voor Cultuur en Bestuur) in Nijverdal.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden