Arnold Timmerman
Arnold Timmerman (Foto: eigen foto)

Journey Experience in Nijverdal

Nijverdal - The Journey komt 7, 8 en 9 februari komt met een workshop naar Kulturhus Kruidenwijk in Nijverdal. Wereldwijd hebben al honderdduizenden mensen kennisgemaakt met de door Brandon Bays ontwikkelde methode om fysieke en emotionele blokkades of te heffen.

Ook in Nederland zijn haar boeken bestsellers en volgden velen The Journey workshops of vervolgtrainingen. Om deze methode voor een nog breder publiek toegankelijk te maken, trekt The Journey nu de provincies in.

The Journey Experience wordt verzorgd door The Journey-expert Arnold Timmerman.

In 1992 werd bij Brandon Bays een tumor ter grootte van een basketbal gediagnosticeerd. Zij koos ervoor een mogelijke genezing te vinden die operatie en medicijnen overbodig zouden maken. Haar succesvolle zoektocht en genezing heeft geleid tot de ontwikkeling van The Journey. The Journey is een simpele manier om toegang te krijgen tot onderliggende oorzaken van langdurige moeilijkheden, angsten en blokkades en deze op te ruimen.

Daardoor kan het zelfgenezend vermogen van het menselijk lichaam weer in werking treden.

Sinds 1992 heeft Brandon Bays diverse boeken over The Journey geschreven. Haar eerste boek 'The Journey' is inmiddels in 21 talen vertaald en is meerdere malen een internationale bestseller geweest. The Journey wordt in 47 landen rond de wereld aangeboden. Brandon Bays reist zelf al sinds al meer dan twintig jaar rond de wereld om workshops en opleidingen te geven.

In Nederland zijn ook velen gegrepen door The Journey, waaronder Arnold Timmerman. Hij volgde in 2003 de opleiding tot Journey Practitioner bij Brandon Bays en reisde 4 jaar lang met haar de wereld rond. Hij is door Brandon Bays zelf gevraagd om internationaal workshops en trainingen te verzorgen. Nederland kent een paar honderd mensen die de hele Opleiding tot Journey Practitioner hebben gevolgd. En net als de vele duizenden van over de hele wereld is iedereen begonnen met The Journey Intensive met Brandon Bays of The Journey Experience met een van de door haar aangestelde presenters.

Voor informatie of aanmelding voor The Journey Experience in Nijverdal kan contact op worden genomen met Yolan Biemans, Journey Practitioner, telefoon 0548- 624524 (yolanbiemans@hotmail.com) www.yolanbiemans.nl

www.thejourney. com

Meer berichten