Rechts Henriëtte Braakman van Jet's Kaas&zo. Zij was een van de ondernemers die een kraampje had bij de Winterfair.  (Foto: Jan Broekman)
Rechts Henriëtte Braakman van Jet's Kaas&zo. Zij was een van de ondernemers die een kraampje had bij de Winterfair. (Foto: Jan Broekman) (Foto: )

Gezellige Winterfair bij Auto Aaltink

Nijverdal - Bij Auto Aaltink in Nijverdal werd zaterdag 23 november een winterfair gehouden. Er waren diverse leuke kraampjes tussen de nieuwe auto's opgesteld in de showroom van Auto Aaltink. Ook live muziek met het akoestische duo Rebellious Rose.

Ook Jet's Kaas&zo aanwezig. Sinds het voorjaar van 2016 is Henriëtte Braakman, Jet, in de regio te vinden met haar Kaasbus. Jet begon haar loopbaan als kaasmaakster op een kaasboerderij.

Vele andere lokale standhouders waren ook aanwezig om hun waar te kunnen presenteren en verkopen. Denk daarbij aan heerlijke wijnen en andere delicatessen.

Maar ook de lokale hovenier, persoonlijk reisadviseur, mooie sieraden, heerlijke geuren, (elektrische) fietsen, woon-ideeën, elektronica en de schoonmaaksystemen van Jemako waren te vinden op de fair.

Meer berichten