Links Bennie Mollink, rechts Anton Zwijnenberg.
Links Bennie Mollink, rechts Anton Zwijnenberg. (Foto: v.v.Hellendoorn)
Sport

Anton Zwijnenberg en Bennie Mollink benoemd tot lid van verdienste v.v. Hellendoorn.

Hellendoorn - Tijdens de jaarlijkse Algemene ledenvergadering op 8 november, zijn Anton Zwijnenberg en Bennie Mollink benoemd tot "lid van verdienste van v.v. Hellendoorn". Dit als blijk van waardering voor hun jarenlange belangeloze inzet als vrijwilliger voor de vereniging. De voordracht van Bennie en Anton werd door de Algemene ledenvergadering onder een luid en massaal applaus bekrachtigd.

Anton Zwijnenberg

Anton is al bijna 60 jaar lid van de vereniging en heeft in deze periode heel erg veel vrijwilligerswerk gedaan. Men kan geen commissie opnoemen of Anton heeft erin gezeten. Anton heeft onderdeel uitgemaakt van de sponsorcommissie, is jeugdleider geweest, heeft in het jeugdbestuur gezeten en heeft een hele grote bijdrage gehad in en voor de kantinecommissie. Ruim 16 jaar heeft Anton in de kantinecommissie gezeten. Daarin was hij vooral verantwoordelijk voor alle geldhandelingen. Tellen en afstorten van het geld, het gereed maken van de kasadministratie en geldtasjes. Elke week weer een grote klus. Anton heeft daarnaast nog een grote passie, en dat is kaarten. Voor de vereniging organiseert Anton als vele tientalen jaren het kaarten, wekelijks een kaartavond op de maandag en jaarlijks de kaartmarathon in december.

Bennie Mollink

Bennie is 50 jaar lid van de vereniging en was jarenlang keeper bij S.V. SOS. Naast zijn actieve keepers carrière was hij ook al vroeg actief als vrijwilliger. Ruim dertig jaar al is Bennie actief binnen onze vereniging. Hij is begonnen als keeperstrainer bij de jeugd van SOS en daarna werd hij keeperstrainer bij de selectiekeepers. Bennie hield van conditionele trainingen, menig keeper ging na de training totaal gesloopt van het veld. Weer of geen weer, bij Bennie gingen de trainingen altijd door, ook wanneer er grote plassen op het veld stonden, werd er gewoon getraind. Na zijn actieve carrière als keeper werd Bennie leider bij voormalig SOS 4. Ook na de fusie bleef hij een actief vrijwilliger voor onze vereniging. Gelukkig is en blijft Bennie nog actief als keeperstrainer bij v.v. Hellendoorn binnen het meisjes en vrouwenvoetbal en is hij erg actief en betrokken bij dames 1. Bennie is jarenlang grensrechter geweest bij Dames 1 en nog steeds maakt hij onderdeel uit van de begeleidingsstaf.

Meer berichten