De Mooi Meegenomen-bus van De Welle is er voor de dagelijkse boodschappen én voor het maken van leuke uitstapjes.
De Mooi Meegenomen-bus van De Welle is er voor de dagelijkse boodschappen én voor het maken van leuke uitstapjes. (Foto: )
HellendoornDoet!

Boodschappen en uitstapjes met Mooi Meegenomen-bus

De Mooi Meegenomen-bus van De Welle is er voor de dagelijkse boodschappen én voor het maken van leuke uitstapjes.

Deze zijn bedoeld voor iedereen die zelfstandig woont en die, om welke reden dan ook, wat meer de deur uit wil en het leuk vindt om daarbij andere mensen te ontmoeten. Er gaat altijd een vrijwillige gastvrouw/-heer mee, die de deelnemers zo nodig helpt bij het in- en uitstappen. Maandelijks wordt er een gevarieerd programma samengesteld. Bij de volgende uitstapjes zijn nog enkele plekken vrij: dinsdag 26 november: Samen Eten in De Cirkel; Dinsdag 10 december: Samen Eten in De Cirkel; Woensdag 11 december: Krönnenzommer Kerstmarkt; Woensdag 18 december: Zonnebloem-Nijverdal kerstviering.

Voor de uitstapjes in december kan men zich vanaf 20 november opgeven. Ook kan men nog mee met het wekelijkse boodschappen doen. Deze zijn in principe op dinsdag, maar in verband met de feestdagen zijn er twee extra dagen aan het programma toegevoegd: maandag 30 december; Donderdag 2 januari.

Voor meer informatie over de kosten of om aan te melden kan men van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 en 12.00 uur contact opnemen met De Welle/ HellendoornDoet!, telefoon 0548-638800 of via hellendoorndoet@stichtingdewelle.nl. In verband met de feestdagen is opgave mogelijk tot en met maandag 16 december.

Het volledige programma: www.stichtingdewelle.nl/mooi-meegenomen. Liever een overzicht op papier? Deze kan men gratis ophalen bij De Welle.

HellendoornDoet! is een onderdeel van Stichting De Welle. Men vindt De Welle aan de Constantijnstraat 32a (achterzijde van het Huis voor Cultuur en Bestuur), telefoon 0548-638800 of via hellendoorndoet@stichtingdewelle.nl. De balie van HellendoornDoet! is geopend van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Daarnaast is HellendoornDoet! hét portaal voor vrijwilligerswerk in de gemeente Hellendoorn. Nu staan op www.hellendoorndoet.nl ruim 150 vacatures. Men kan hier zoeken naar vrijwilligerswerk.

www.stichtingdewelle.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden