Foto:

Wat Bezielt Je weer van start op HOi tv

Nijverdal - Op vrijdagavond 15 november is er een uitzending van Wat Bezielt Je te zien op HOi tv. Vorig seizoen startte het interviewprogramma, waarin een meer of minder bekende inwoner van de gemeente Hellendoorn vertelt over zijn of haar leven. Wat de drijvende kracht is, wat bezielt.

Presentator Wil de Bruine wil met haar gast ingaan op levensvragen zoals Wie ben je? Wie geeft je inspiratie? Wat was een kantelmoment in je leven? Waar gaat het uiteindelijk om in het leven? Ze hoopt dat de kijker zich laat inspireren. Vorig seizoen waren o.a. sportfanaat Matthijs ter Avest en ouderenpastor Liesbeth Jansen Gort te gast.

De eerste uitzending van seizoen 2019/ 2020 is Zenleraar Harry Mengers te gast. Geboren in Doetinchem , in een gereformeerd gezin opgegroeid, ambtenaar tegenwoordig wonend in Nijverdal, was al jong geïnteresseerd in Oosterse Godsdiensten. Hoe is dat zo gekomen? Wat brengt Zen en meditatie hem? Hoe verklaart hij de massale belangstelling voor Mindfullness in een tijd dat de kerken leeglopen? En wat was het kantelmoment in zijn leven?

De uitzending is te bekijken om 19.30 uur vrijdagavond 15 november en wordt het hele weekend op de halve even uren herhaald. De dagen daarna t/m donderdag 21 november iedere avond om 19.30 en 21.30 uur op HOi tv. Ook te volgen via de Livestream en Uitzending Gemist van hoimedia.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden