Foto:

Nieuwe programmering HOi tv

Nijverdal - Het kijkerspubliek in de gemeente heeft er even op moeten wachten. Maar op 6 december is het zover. Dan gaat de lokale publieke omroep HOi van start met een gloednieuwe tv-programmering.

"Ons tv-nieuwsprogramma HOi Centraal was erg populair en werd veel bekeken," zegt Etzel Steinhage, de bestuursvoorzitter van HOi. "Maar we hebben de ambitie om de nieuwsvoorziening aan inwoners van onze gemeente nog verder te intensiveren en dat vraagt om een andere programmaformule en media-inzet. Op 6 december starten we op HOi tv met het uitzenden van HOi journaals, om te beginnen eens per week met de uitdrukkelijke bedoeling om dit na verloop van tijd uit te breiden naar een aantal keren per week. De journaalfilmpjes worden eveneens verspreid via social media en zijn straks ook te bekijken via www.hoimedia.com, onze nieuwe website die we tot het centrale nieuwsplatform van de gemeente Hellendoorn willen laten uitgroeien", aldus een enthousiaste Steinhage.

"Naast het HOi journaal komen we op de vrijdagavond afwisselend met aanvullende tv-programma's, zoals Wat Bezielt Je van programmamaakster Wil de Bruine en De Welle in Beeld. Onder de naam 'Toppers van Toen' gaan we ook historisch beeldmateriaal uitzenden van eerdere programma's die bij kijkers in de smaak vielen. Met deze nieuwe tv-programmering hopen we zoveel mogelijk onderdeel te blijven van het nieuwsmenu van de burgers van Hellendoorn", besluit de bestuursvoorzitter van HOi.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden