De Aldi is tijdelijk dicht vanwege een verbouwing. Foto | Aldi
De Aldi is tijdelijk dicht vanwege een verbouwing. Foto | Aldi

Feestelijke heropening Aldi Nijverdal

NIJVERDAL – Op vrijdagochtend 8 november wordt om acht uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan de Bachlaan in Nijverdal feestelijk geopend. De opening wordt verricht door filiaalleider Chris Stassen. Het wordt een bijzondere gebeurtenis. De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De goed geteste producten, bekend als de 'Trots van Aldi' geven aan dat naast de voordelige prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat.

In verband met de verbouwing is het filiaal gesloten tot de heropening.

De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als Senseo apparaten, dweilrobots of tegoedbonnen van maximaal € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er - zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.

Ruime winkel
De enthousiaste filiaalleider Chris Stassen: "De vernieuwde winkel zal voor verrassingen zorgen. We willen dan ook iedereen uitnodigen om langs te komen op de openingsdag. Naast ons kwalitatief hoogwaardige assortiment tegen een voordelige prijs, wordt de sfeer in de winkel echt verbeterd. We heten iedereen van harte welkom".

Foodtruck
Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes met de producten van Aldi bereid die klanten gratis kunnen proeven.

Duurzame winkel

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Tijdens de bouw is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Papier en folie worden 100% gerecycled.

Bij de verbouwing worden regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken. De vernieuwde winkel aan de Bachlaan 30 in Nijverdal beschikt over genoeg eigen parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 08.00-20.00 uur. Op zondag gesloten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden