Foto:

Kleurige piano voor Place 2 Be

Een piano van Kaliber Kunstenschool zal woensdag 6 november om 12.30 uur worden overgedragen aan Jongerencentrum Place 2 Be in Nijverdal. Hierbij zullen Marijke Grutterink (jongerenwerker bij Stichting de Welle), Laura Westerik (directrice Stichting de Welle), Ian Muller (zakelijk manager Kaliber) en Joost Vaneker (zakelijk adviseur Kaliber) aanwezig zijn. Later die middag krijgt iedereen die dat wil de kans om de piano te bespelen.

Tijdens het Sport- en Cultuurfestival op 7 september is de piano door kinderen beschilderd en bespeeld. Kaliber Kunstenschool heeft de piano hiervoor beschikbaar gesteld. Het doel is om zo veel mogelijk mensen de kans te geven om piano te spelen. In dat kader is via social media een oproep voor belangstellenden gedaan. Al snel bleek dat Jongerencentrum Place 2 Be een uitstekende plek zou zijn om de piano neer te zetten.

Kaliber Kunstenschool en Stichting de Welle hopen op deze manier jongeren aan te sporen om samen muziek te maken en kijken uit naar een verdere samenwerking.

Meer weten, of een gratis proefles bij Kaliber Kunstenschool proberen? Kijk op www.kaliberkunstenschool.nl of neem contact op via info@kaliberkunstenschool.nl of 088-4868700.

Meer berichten