De 18 minuten man vertelt op 5 november over Confucius.
De 18 minuten man vertelt op 5 november over Confucius. (Foto: )

Werken in fantasie met Picasso

Nijverdal - In de reeks 'Exhibition on Screen' is het zondag 17 november tijd voor de film 'Young Picasso' bij ZINema, een film over de Spaanse kunstschilder Pablo Picasso (1881-1973), die een turbulent leven leidde. Na het vertonen van de film 'Young Picasso' gaat de Nijverdalse kunstenares Lidwien Rouweler tijdens een workshop in de ZINiN Bibliotheek dieper op het werk van Picasso in en zorgt ervoor dat cursisten na de workshop met een werkstuk naar huis gaan, dat een knipoog is naar de werken van Picasso.
U kunt uw kaarten voor de workshop 'Werken in fantasie met Picasso' bestellen via www.zinin.com of telefonisch via 0548-624489. Afhalen bij de Tourist Info is ook mogelijk.

Workshop LinkedIn
LinkedIn is het meest bekende professionele online social media platform voor zakelijk netwerken. Sinds de oprichting van LinkedIn in 2003 is het platform uitgegroeid met 610 miljoen gebruikers wereldwijd. Tijdens de workshop LinkedIn op dinsdag 12 november vanaf 9.30 uur in de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal leer je jouw LinkedIn-profiel succesvol in te zetten, jouw zichtbaarheid te vergroten, het verzamelen van aanbevelingen en maak je kennis met online netwerken.

Inloopspreekuren
ZINiN BreinReis houdt op woensdag 6 november om 10.00 uur het inloopspreekuur Openbaar Vervoer en op donderdag 7 november om 16.00 uur het inloopspreekuur Solliciteren. Beide inloopspreekuren worden in de ZINiN Bibliotheek Nijverdal gehouden en zijn gratis toegankelijk. Heeft u vragen over één van beide onderwerpen, aarzel niet en loop even binnen.

Cursus Digisterker
Als je nog niet zo handig bent met de computer en internet, kun je vanaf donderdag 7 november je digitale zelfvertrouwen opbouwen tijdens de vierdelige cursus Digisterker in de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal. Cursisten kunnen leren hoe ze zaken met de overheid via internet snel en makkelijk kunnen regelen. Stap voor stap wordt je 'digisterker' met behulp van ZINiN BreinReis. De cursusdagen worden van 9.00 tot 11.00 uur gehouden.

Kaarten voor alle activiteiten van ZINiN kunt u bestellen via www.zinin.com of de reserveerlijn 0548-624489. Zelf afhalen bij de Tourist Info is ook mogelijk. Kijk voor meer informatie en het volledige programma op zinin.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden