De duizendpoten van HellendoornDoet! staan voor iedereen klaar, met een grote verscheidenheid aan diensten.
De duizendpoten van HellendoornDoet! staan voor iedereen klaar, met een grote verscheidenheid aan diensten. (Foto: )

Duizendpoten van HellendoornDoet!

Nijverdal - HellendoornDoet!, de naam komt wekelijks voorbij. Daarom deze keer alle diensten van ons op een rij.

- ANWB-AutoMaatje: Wie zelf geen auto heeft en niet kan reizen met het openbaar vervoer, kan een beroep doen op AutoMaatje. Tegen een onkostenvergoeding van 30 cent per kilometer rijden vrijwillige chauffeurs u met hun eigen auto naar uw bestemming.
- Mooi Meegenomen-bus: Iedereen die zelfstandig woont en wat meer de deur uit zou willen, en het leuk vindt om daarbij andere mensen te ontmoeten, kan mee met ritten van Mooi Meegenomen.
- Servicedienst Graag Gedaan: Heeft u een klusje in of om het huis of wilt u hulp bij het ordenen van uw administratie, de belastingaangifte, boodschappen doen of een andere activiteit? Vrijwilligers helpen u graag tegen vergoeding van de te maken kosten.
- Servicebalie HellendoornDoet!: Hierop kunt u telefonisch een beroep doen als u een praktische hulpvraag heeft. De baliemedewerker zoekt dan samen met u naar een passende oplossing.
- Vrijwilligersvacaturebank: Op www.hellendoorndoet.nl vindt u alle vacatures op het gebied van vrijwilligerswerk. Ook organisaties die vrijwilligers zoeken, kunnen hier terecht. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met HellendoornDoet!

Meer berichten