De heksen kunnen niet wachten tot zij hun bezem bij de bibliotheek in Hellendoorn kunnen parkeren en gezellig met alle kinderen kunnen gaan knutselen.
De heksen kunnen niet wachten tot zij hun bezem bij de bibliotheek in Hellendoorn kunnen parkeren en gezellig met alle kinderen kunnen gaan knutselen. (Foto: )

Bibliotheek Hellendoorn raakt behekst: knutsel mee

Heksendorp - De heksen zijn weer in aantocht en komen hun vakantie vieren in Heksendorp Hellendoorn. Op donderdag 24 oktober komen ze met hun bezems aan vliegen bij de ZINiN Bibliotheek in Hellendoorn en nemen van alles mee om een heerlijke middag te knutselen.

De ZINiN Bibliotheek in Hellendoorn zal worden behekst en de heksjes hebben weer allerlei leuke plannetjes bedacht om de mooiste en fantasierijkste heksenknutsels te gaan maken. Maar eerst leest de Bibliotheekheks een spannend verhaal voor. Zo kom je lekker in de toverstemming. Vervolgens kun je al je toverkunsten loslaten op de knutselmaterialen en spookachtige creaties maken. Ook is er een speciale nagelheks, die je nagels de mooiste kleuren geeft of er misschien zelfs een spinnetje op lakt. Zo'n spannende en leuke middag laat je toch niet aan je voorbij gaan? Geef je snel op, want deze middag is altijd snel uitverkocht. Kaarten reserveren voor de Heksendorp Hellendoorn knutselmiddag kan via www.zinin.com of telefonisch bij de reserveerlijn (0548) 624489. Kaarten afhalen bij de Tourist Info in Nijverdal is ook mogelijk.

Meer berichten