De heksen nemen weer bezit van Hellendoorn en maken er Heksendorp van.
De heksen nemen weer bezit van Hellendoorn en maken er Heksendorp van. (Foto: )

Hellendoorn is weer ons Heksendorp

Hellendoorn - De kaartverkoop van Heksendorp Hellendoorn is donderdag 10 oktober van start gegaan. Dit jaar is er zelfs een combiticket te koop voor de evenementen Bike Mania en de Spannende Tocht. Maar let op: de kaartjes voor de Spannende Tocht gaan ieder jaar als warme broodjes over de toonbank en OP = OP!

Bike Mania is een nieuwe activiteit. Op 18 oktober mogen de deelnemertjes hun fiets zo mooi mogelijk versieren en zich verkleden als heks of ander griezeltje en mee doen aan deze superleuke fietstocht.

Heksendorp
Tijdens de Spannende Tocht werden de heksen in het verleden door Hadas het bos in gelokt en voerde de Spannende Tocht door de duistere bossen rondom Hellendoorn. Nu blijven de heksen in en rond het dorp, lopen ze door smalle steegjes, spannende bosjes en belanden ze uiteindelijk op de Hofmansweide, waar de tocht ook van start gaat.

Uiteraard hebben de heksen ook dit jaar weer een strak vliegschema, houden ze de kaartverkoop scherp in de gaten en zorgen ze ervoor dat er geen ongeregeldheden voorkomen tijdens de puzzelspeurtocht, zodat alle letters netjes verzameld kunnen worden. Voor meer informatie hierover kun je kijken op www.heksendorphellendoorn.nl. Een combiticket kost 8 euro (voorverkoop, anders 8,80), losse kaartjes zijn 6,50 of 7,30. Alle kaarten zijn vanaf 10 oktober online te koop en bij Primera Hofman in Hellendoorn en de Tourist Info in Nijverdal. Of kijk op www.facebook.com/heksendorp.

Meer berichten