Creatieve inloopochtend

Nijverdal - Op dinsdag 15 oktober wordt weer een inloopochtend voor de Minima gehouden. De inloopochtend begint om 9.30 uur, duurt tot ongeveer 11.30 uur en is voor iedereen toegankelijk. Er zijn geen kosten aan verbonden.
Deze inloopochtend gaan we aan de hand van een thema dat ons allemaal raakt en onder leiding van Heileen Holman schilderen of tekenen. Aan het eind gaat ieder met een mooie, kleurrijke creatie naar huis. Tijdens het schilderen en tekenen zal er ook ruim voldoende gelegenheid zijn om bij te praten en ervaringen uit te wisselen. Dit uiteraard onder het genot van een kopje koffie of thee.
De inloopochtend wordt gehouden in de kelder van 'Het Spectrum', aan de Hendrik Wormserstraat 1 (ingang aan het Hendrik Wormserplein).
In verband met het inkopen van de benodigde materialen is het van belang dat u zich opgeeft voor deze ochtend. Kinderen mogen meekomen, voor hen is ranja aanwezig. Speelgoed graag zelf meenemen.
Opgeven kan tot vrijdag 11 oktober via trefpuntminima@hotmail.com of 06 - 10 63 38 46 (elke werkdag van 9.00 uur tot 12.00 uur).

Meer berichten