Foto: De Lantaarn

Nieuwe undercoversessies

Hellendoorn - Omdat het afgelopen seizoen door het publiek heel positief werd gereageerd op de Undercoversessies in De Lantaarn, komen ze het komende seizoen terug. Maar liefst zes nieuwe Undercoversessie staan op het programma! Opnieuw stuk voor stuk Undercoversessies van een kwalitatief zeer hoog niveau.
Op zaterdag 26 oktober trappen ze het seizoen af met een sessie van CCR. De leadzanger die avond is niemand minder dan Lawrence Mul (Raw Flowers/Undercoversessie The Doors). Een week later, op zaterdag 2 november gaan ze direct door met een sessie van Coldplay met Niels Geusebroek. Deze avond is al uitverkocht!
Op zaterdag 14 december zijn het de heren van The Foo Fighters die geëerd zullen worden.

Volgend jaar
In 2020 komen op 2 februari The Police (zondag! vanaf 15.00 uur) op het podium van de Hellendoornse Lantaarn, gevolgd door de Dire Straits op 7 maart en ACDC op 25 april. En dit is nog maar een deel van de plannen.
"Als mensen positief zijn, word ik dat ook," aldus organisator Jasper van der Kolk. "En dan is het leuk dit soort dingen te kunnen organiseren. We proberen een afwisselend programma te bieden, zodat er voor ieder wat wils is."

lantaarn.nl

Meer berichten