Miala Trio brengt mooi programma

Nijverdal - Alice Siu (viool), Mia Kogelman (klarinet) en Laura Troost (piano) hebben elkaar leren kennen op het ArtEZ conservatorium in Zwolle. Het klikte tussen deze musici en er werd besloten om gezamenlijk optredens te gaan verzorgen. Muziek onder de Trap heeft de eer om op donderdag 17 oktober een gevarieerd programma aan te bieden en belooft het een veelzijdig en levendig concert te worden.
Dit bijzonder muzikale trio repeteert met veel plezier en gedrieën zitten zij in het derde jaar van hun bachelorstudie. Tijdens dit concert laten zij verschillende soorten muziek horen. Zij spelen stukken van Piazzolla, Khachaturian & Milhaud. Ook spelen zij als duo: viool en piano & klarinet en piano en zal er pianosolo worden ten gehore worden gebracht. Een concert met verschillende combinaties van instrumenten en stukken met wisselende karakters uit verschillende periodes. Het publiek zal zich geen seconde vervelen.

Alice, van oorsprong uit Hong Kong, zit nu in het tweede jaar van het ArtEZ Conservatorium Zwolle en studeert viool bij Annechien van Blom. Zij is afgestudeerd in Muziek in the Chinese University of Hong Kong. Omdat zij orkestmuziek heel interessant vindt, speelde zij in verschillende orkesten zoals Pro Arte Orchestra of Hong Kong en is zij nu violist bij het Nederlands Studenten Orkest.

Meer berichten