Jolanda Winters voelt zich altijd helemaal 'wel in haar vel' in de natuur en brengt haar inzichten graag over op de deelnemers aan het mindfulwandelen. "Lekker met je hoofd in de frisse lucht!"
Jolanda Winters voelt zich altijd helemaal 'wel in haar vel' in de natuur en brengt haar inzichten graag over op de deelnemers aan het mindfulwandelen. "Lekker met je hoofd in de frisse lucht!" (Foto: )

Meer bewustwording en genieten van wandelen

Hellendoorn/Nijverdal - Mindfulwandelen is een manier om meer bewustwording te creëren en te leren nog meer te genieten van het wandelen.
Tijdens haar wandelingen besteedt Jolanda Winters, van Mindful Walk Hellendoorn, veel aandacht aan de ademhaling. "Hierdoor creëer je weer meer rust in je hoofd en lijf en kun je beter leren voelen. Maar dit alles wel met beide benen op de grond!" Ze benadrukt dat het plezier dat de deelnemers daaraan beleven, door het samen doen van leuke oefeningen. Jolanda is gisteren (maandag 30 september) weer gestart met haar vijfweekse wandeling. Deze groep zit in principe vol, maar voor liefhebbers is er ook een vrijdaggroep. Op vrijdag 4 oktober start deze cursus en hij duurt tot en met vrijdag 1 november. Er zijn hiervoor nog een aantal plekken. De wandelingen lopen van 9.30 tot ongeveer 11.00 uur, waarbij elke week een andere mooie plek in Hellendoorn en Nijverdal gekozen wordt.
Jolanda gunt iedereen dezelfde bewustwording die het mindful wandelen haar heeft gebracht. Voor opgave of meer info kun je terecht bij Jolan-voel-je-wel-in-je-vel, via 06 12782857 of mindfulwalkhellendoorn@gmail.com.

Meer berichten