Het BuitenCentrum is het beginpunt van de nieuwe seizoenstochten die HellendoornDoet! aanbiedt.
Het BuitenCentrum is het beginpunt van de nieuwe seizoenstochten die HellendoornDoet! aanbiedt. (Foto: )

MooiMeegenomenBus rijdt ook in oktober

Nijverdal - Naast het wekelijkse boodschappen doen op de dinsdag, maakt de Mooi Meegenomen-bus van De Welle ook in oktober weer leuke uitstapjes. De bus is bedoeld voor iedereen die zelfstandig woont en het leuk vindt om daarbij andere mensen te ontmoeten. De vrijwilligers van de Mooi Meegenomen-bus bieden u graag de helpende hand. Het programma van Mooi Meegenomen staat op www.stichtingdewelle.nl/doelgroepen/senioren/diensten/mooi-meegenomen. Liever een papieren versie? Deze kunt u gratis ophalen bij de balie van De Welle.

Nieuw in het programma zijn de Seizoenstochten. Een toertocht onder begeleiding van een gids van Staatsbosbeheer over de Sallandse Heuvelrug. Onderweg is er de mogelijkheid om uit te stappen en te genieten van de vergezichten, bijvoorbeeld bij het Uitzichtpunt. Vooraf wordt u ontvangen in restaurant 'Buitengewoon lekker' voor een heerlijke kop koffie of thee met appelgebak. Er kunnen maximaal zes deelnemers mee. De kosten bedragen 15 euro p.p. De eerste rit is op maandag 28 oktober.

Aanmelden kan van maandag t/m donderdag tussen 09.00 en 12.00 uur bij De Welle/HellendoornDoet!, via 0548-638800 of hellendoorndoet@stichtingdewelle.nl.

Meer berichten