Theater

Foto: ZINiN

Nijverdal - In het ZINiN Theater zijn de komende weken de volgende activiteiten:

Musical Award Winnaar (2018) Renée van Wegberg zal op vrijdag 4 oktober samen met een aantal topmuzikanten het podium bij ZINiN betreden. Ze zingt het rijke oeuvre van haar favoriete artiesten. De nieuwe theatershow 'List, Shaffy & Piaf' brengt muziek uit onder andere het repertoire van Liesbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf. Haar theatershow bestaat uit zowel herkenbare als nieuwe arrangementen, verrassende duetten en muzikaal vuurwerk.

Margreet Dolman, dominee Gremdaat en dokter Valentijn. Het zijn bekende karakters van Paul Haenen, die ook in zijn nieuwe voorstelling 'Haenen brengt Vreugde' ruimte geeft aan deze karakters. Zaterdag 5 oktober leren we hem beter kennen in een optimistische voorstelling bij het ZINiN Theater. Geniet van zijn scherpe kijk op actuele gebeurtenissen tijdens een avond vol humor, ernst en inzicht.

Inloopspreekuren
De wereld van het openbaar vervoer verandert snel en dus kan het lastig zijn om wegwijs te worden als u niet regelmatig met bus of trein reist. U kunt met al uw vragen over reizen met het openbaar vervoer terecht op het inloopspreekuur OV op woensdag 2 oktober om 10.00 uur in de ZINiN Bibliotheek.
Bij het zoeken naar een nieuwe baan komt veel kijken. Hoe zorgt u dat uw CV opvalt en dat u daardoor uitgekozen wordt voor een sollicitatiegesprek? Hoe maakt u een goede indruk tijdens dat gesprek? En als u de baan krijgt, hoe onderhandelt u dan over uw salaris en de arbeidsvoorwaarden. Sheena Kozijn beantwoordt al deze vragen tijdens het maandelijkse inloopspreekuur in de ZINiN Bibliotheek, dat op donderdag 3 oktober om 16.00 uur wordt gehouden.

Meer berichten