Trudie en Gert-Jan poseren met plezier voor een foto tussen alle feestelijkheden door.
Trudie en Gert-Jan poseren met plezier voor een foto tussen alle feestelijkheden door. (Foto: )

Gert-Jan en Trudy werken al 25 jaar bij Ter Steege

Rijssen - Afgelopen vrijdag, 20 september, vierden twee medewerkers van Ter Steege Bouw Vastgoed Rijssen samen met hun gezin, vrienden en collega's bij Restaurant 't Brodshoes hun 25-jarig jubileum.

Trudy Meijerink is 25 jaar geleden gestart als telefoniste, maar door de jaren heen is ze steeds meer het secretaressewerk gaan doen. Op dit moment is ze management-assistente, waarbij ze allerhande ondersteuning biedt aan de directie. Daarbij is ze de drijvende kracht achter de certificering van ISO, VCA, MVO en FSC. Ook is ze al jaren bestuurslid van de personeelsvereniging van Ter Steege.

Timmerman
Gert-Jan Kwintenberg startte zijn loopbaan bij Ter Steege als timmerman en is binnen het bedrijf doorgegroeid tot projectleider. In zijn huidige functie is hij eindverantwoordelijk voor het realiseren van diverse grote woningbouw- en utiliteitsprojecten. Recent hield hij zich nog bezig met 74 appartementen in Hoofddorp en ook de realisatie van Albert Heijn en Spoorburght in Rijssen zijn aansprekende projecten op zijn CV. Naast zijn werk als projectleider is hij ook de personeelsfunctionaris voor de bouwplaatsmedewerkers.

In het zonnetje
De twee gewaardeerde collega's werden samen met hun familie tijdens de receptie in het zonnetje gezet. Naast de gebruikelijke felicitaties en speeches, ontvingen de jubilarissen een cadeau van de directie en van hun collega's.

Meer berichten