Raymond Rekers nodigt iedereen uit in zijn Kleresjop die op 3 oktober open gaat.
Raymond Rekers nodigt iedereen uit in zijn Kleresjop die op 3 oktober open gaat. (Foto: A. van Ipenburg)

Kleresjop opent winkel op Nijverdal

door Annemieke van Ipenburg

Nijverdal - Hij is al 28 jaar werkzaam in de kledingbranche, waarvan ruim 15 jaar als zelfstandige met het uitbaten van 'pop-up' winkels die ieder half jaar verhuisden, en nu vindt Raymond Rekers het tijd voor een vaste winkel onder de naam Kleresjop in het centrum van Nijverdal.

"Ja, ik heb gemerkt dat er hier echt een markt voor is," vertelt Raymond. "Ik wilde hier een kledingzaak vestigen en vond 'Kleresjop' altijd al een pakkende naam. Dus heb ik mijn oude werkgever gebeld (die eigenaar van de naam was) en gevraagd of ik die naam mocht overnemen. Dat was gelukkig geen probleem."

Gemoedelijk
De nieuwe winkel, aan het Keizerserf 25, heeft als motto 'gemoedelijk'. "Mensen moeten zich hier prettig voelen," vindt Raymond. "Er komt een koffietafel, zodat ze even rustig iets kunnen drinken, een praatje maken. We krijgen een uitgebreid assortiment vrijetijdsmode. Stretch spijkerbroeken in veel modellen, grote maten, lengte maten, alles. Er komt een grote basislijn kleding en een grote fancylijn. Het wordt echt mooi."
Raymond houdt de prijs-kwaliteitsverhouding goed in de gaten. "Ik loop al 28 jaar door de modewereld, dus ik ken het klappen van de zweep wel. Ik verkoop altijd alleen producten waar ik zelf achter sta. De meeste tijd sta ik zelf in de winkel, dus ik kan de mensen heel persoonlijk adviseren. Ze kunnen zelfs op afspraak na sluitingstijd terecht!" zegt hij enthousiast. "En we bezorgen aan huis. Mensen die bijvoorbeeld slecht ter been zijn en niet zo makkelijk naar de winkel kunnen komen, kunnen telefonisch een bestelling doorgeven."

Vaste labels
In de Kleresjop zullen diverse vaste labels te koop zijn. "Vaste labels en modellen is fijn, vooral voor mensen die niet graag winkelen. Ze weten precies welk merk en welk model ze nodig hebben. Dat wij daarin meedenken, maakt deze winkel laagdrempelig, persoonlijk en gemoedelijk."

Grand Opening
De Kleresjop opent 3 oktober om 10.00 uur haar deuren. Raymond nodigt iedereen van harte uit een kijkje te komen nemen en gezellig een kopje koffie te drinken of zich gelijk in iets nieuws te steken. De winkel bevindt zich aan het Keizerserf 25. Kijk voor meer informatie op de website of neem contact op via info@kleresjop.com of 06-25 33 22 02.

www.kleresjop.com

Meer berichten