Cursus fotografie


Cursus fotografie

Nijverdal - Het afgelopen seizoen was de basiscursus Fotografie een succes. Tientallen fotografen in spé doorliepen de zesdelige cursus onder begeleiding van fotograaf André Enthoven en na zes lessen produceerden zij de meest prachtige foto's. Daarom start ZINiN BreinReis dit seizoen een nieuwe cursus, zodat u de kennis op kunt doen om het maximaal mogelijke uit uw spiegelreflexcamera te halen. De cursus gaat op donderdag 26 september van start en bestaat uit zes lessen.

Kneepjes van het vak
Onder begeleiding van cursusleider André Enthoven leert u de fijne kneepjes van het fotograferen. In deze cursus komen dan ook veel aspecten van fotografie aan de orde. Bijvoorbeeld portretfotografie en het kiezen van de juiste compositie. Maar er is ook veel aandacht voor techniek, het gebruik van de flitser en welke mogelijkheden de camera heeft. U krijgt leuke en diverse opdrachten, die later in de groep worden besproken.

In de praktijk
De cursus bestaat uit zes avonden en begint dus op 26 september. De vervolglessen worden gegeven op 3, 10, 17, 24 en 31 oktober. De lessen starten om 19.30 uur en duren tot 21.30 uur (inclusief pauze). De kosten bedragen 95 euro per persoon voor niet leden en 85 voor leden van de ZINiN Bibliotheek.

Let op: Het cursusboek 'Basishandboek Fotografie' van Jim Miotke dient u zelf nog aan te schaffen en voor deze cursus heeft u vanzelfsprekend ook een goede camera nodig. Bijvoorbeeld een spiegelreflex- of een compactcamera uit het betere segment.

Aanmelden
Om mee te doen moet u zich wel even aanmelden via www.zinin.com, www.zininbibliotheek.nl/agenda of de Tourist Info.

Meer berichten