BreinReis Studiekring 50+ start met nieuw seizoen

BreinReis Studiekring 50+ start met nieuw seizoen

Nijverdal - Volgt u het nog: Trump, de Brexit, klimaatverandering en de oorlog in Syrië, of bent u onderhand de weg kwijtgeraakt in alle spannende momenten in het nieuws? En dan al die technische ontwikkelingen. Die gaan zo snel, dat ze soms niet meer bij te houden zijn.

Daarom is ZINiN BreinReis op woensdag 18 september weer gestart met haar Studiekring 50+. Zodat 50-plussers zich samen in al die onderwerpen kunnen verdiepen en hier samen over kunnen discussiëren. Daarnaast is het een uitgelezen gelegenheid leeftijdgenoten te ontmoeten.
De Studiekring heeft zijn nut voorgaande jaren ruimschoots bewezen, er werd altijd leuk met elkaar gediscussieerd en men ging in op de wereldontwikkelingen tijdens het 'rondje actualiteiten'. Een prettige manier om scherp en bij de tijd te blijven en eigen talenten verder te ontplooien. Onderwerpen als voeding, veiligheid, geschiedenis, wonen en milieu zijn vaak populair. Op woensdag 18 september kunt u van 19.30 tot 21.30 uur, gratis, kennismaken met de studiekring door het bijwonen van deze eerste bijeenkomst. De vervolgbijeenkomsten worden gehouden op 2, 16 en 30 oktober, 13 en 27 november en 11 december. Voor 2020 worden de data nog bekend gemaakt.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor de studiekring bij de heer R.J. Lueks via bib.nijverdal@zinin.com of 0548-613342.

Meer berichten