Win vrijkaarten voor Avonturenpark


Een voorbeeldselfie. Zorg ervoor dat Auto Aaltink zichtbaar is op de foto en plaats de foto op social media met #autoaaltink.
Een voorbeeldselfie. Zorg ervoor dat Auto Aaltink zichtbaar is op de foto en plaats de foto op social media met #autoaaltink. (Foto: Eigen foto)

Win vrijkaarten voor Avonturenpark

NIJVERDAL - Auto Aaltink geeft 100 vrijkaarten weg voor Avonturenpark Hellendoorn. Hoe maak je kans? Nou, heel makkelijk… Zie jij een Auto Aaltink auto bij jou in de straat, in het centrum of bij school? Maak dan een foto selfie bij de auto en post deze vóór 14 oktober openbaar op jouw socials met #autoaaltink.

door Auto Aaltink/Avonturenpark Hellendoorn

Je maakt dan direct kans op vier vrijkaarten voor het Avonturenpark.

Fiat en Mitsubishi dealer
Auto Aaltink is jouw Fiat en Mitsubishi dealer in de regio. Er rijden duizenden auto's van Auto Aaltink rond in deze regio. Spot je er één? Doe dan mee! Maak de selfie bijvoorbeeld bij de nummerbordhouder waar je de naam van het autobedrijf ziet staan of bij een demonstratieauto. Zorg ervoor dat het logo van Aaltink zichtbaar is op de foto. Het lokale autobedrijf geeft 25 x 4 kaarten weg, dus grote kans dat jij een van de winnaars bent.

Winnen is genieten
Kom met je hele familie of vriendengroep naar het populaire park in Hellendoorn. Vooral in oktober is het de moeite waard om naar het Avonturenpark te komen. Het park is de hele maand oktober namelijk omgetoverd tot Heksendoorn. Tijdens Heksendoorn kun je lekker griezelen, gillen en avonturen beleven met onder andere Odelia. Dit populaire Halloween evenement wordt in oktober alweer voor de 19e keer georganiseerd in Hellendoorn. Dat mag je niet missen, dus doe mee met deze actie. Plaats de foto openbaar op jouw socials met #autoaaltink.

Showroom
Meer weten over de auto's van Auto Aaltink? Stap dan gerust binnen bij de showroom aan de Marie Curiestraat 6 in Nijverdal. Hier staan de nieuwste modellen en diverse gebruikte auto's klaar voor een nieuwe eigenaar. De medewerkers staan voor je klaar en vertellen graag over de verschillende uitvoeringen en alle (inruil) mogelijkheden. Voor alle beschikbare auto's, ook de gebruikte, meer informatie of een online-offerte kun je terecht op de website van Auto Aaltink.

autoaaltink.nl

Meer berichten