Wordt een actiestarter bij Plan Nederland


Ook in andere landen willen meisjes dezelfde kansen krijgen als jongens. Help ze en wordt 'actiestarter'.
Ook in andere landen willen meisjes dezelfde kansen krijgen als jongens. Help ze en wordt 'actiestarter'. (Foto: )

Wordt een actiestarter bij Plan Nederland

Nijverdal - Wil jij je inzetten voor een wereld waarin meisjes dezelfde rechten en kansen krijgen als jongens, zodat alle kinderen zich volledig kunnen ontwikkelen? Wordt dan 'actiestarter' bij Plan Nederland. Als actiestarter heb je één doel: een leuke actie organiseren om geld in te zamelen om het leven van meisjes te verbeteren. Plan Nederland is onderdeel van Plan International. Met projecten in 54 ontwikkelingslanden zet deze organisatie zich in voor gelijke rechten en kansen voor meisjes en het verbeteren van de leefomstandigheden en toekomstkansen van meisjes en jongens in ontwikkelingslanden.

Start jouw eigen actie
Op de website www.voorplan.nl kan iedereen een eigen actie starten om hiervoor geld in te zamelen. Er worden bingo's georganiseerd, hardloopwedstrijden gesponsord en op verjaardagen worden geen cadeaus maar donaties gevraagd. Wil je ook zo'n actie starten en je inzetten voor gelijke rechten en kansen voor meisjes? Meld je dan aan als 'actiestarter' bij Plan Nederland.

Een inzamelingsactie hoeft niet groots te zijn. Iedere bijdrage helpt. Kijk voor meer informatie over deze vrijwilligersvacature (nr. 45747) op www.hellendoorndoet.nl.

HellendoornDoet is onderdeel van Stichting De Welle

Meer berichten