Cursus Stress & Ontspanning voor inwoners Hellendoorn

Cursus Stress & Ontspanning voor inwoners Hellendoorn

Nijverdal - Inwoners van de gemeente Hellendoorn die te maken hebben met (werk)stress en hiermee
aan de slag willen kunnen vanaf maandag 7 oktober de cursus 'Stress & Ontspanning' volgen. De cursus leert de deelnemers stress te verminderen in hun werk en persoonlijke leven.
Bent u vaak moe? Ziet u er regelmatig tegenop om naar uw werk te gaan? Bent u snel geïrriteerd? Voelt u zich gespannen? Dan heeft u waarschijnlijk last van werkstress en is deze cursus misschien iets voor u.
Stress betekent 'spanning' en dat is niet altijd negatief. Maar teveel of langdurige stress kan leiden tot klachten, bijvoorbeeld hoofdpijn, concentratieproblemen, slecht slapen, prikkelbaar zijn. Daarom is het belangrijk om tijdig iets aan de stressklachten te doen. In deze cursus leren deelnemers wat stress is, wat de oorzaken en gevolgen zijn van stress en hoe ze de signalen van stress kunnen herkennen. Ook herkennen ze stressfactoren in het werk en persoonlijk leven. Aan het eind van de cursus hebben ze een plan gemaakt om stress te verminderen.

Spreekt dit u aan? Meldt u zich dan voor 24 september aan via www.impluz.nl. De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten van twee uur op 7, 14 en 28 oktober in Nijverdal, van 19.00 tot 21.00 uur.
Geïnteresseerden kunnen meer informatie krijgen bij het secretariaat via info@impluz.nl of 0570-604 900.

Meer berichten