Foto:

Nieuw seizoen De Lantaarn

Hellendoorn - De Lantaarn maakt zich op voor een nieuw seizoen. De komende maanden zullen in het teken staan van nieuwe Undercoversessies, feestavonden en andere toffe evenementen. Het seizoen start met een feestavond op 28 september genaamd 'De Helderse Dansfuif'. Dat is een dansavond met drie verschillende Dj duo`s.

Verder zal op 26 oktober bijvoorbeeld de muziek van CCR vertolkt worden. De undercoversessie van Coldplay op 2 november vertolkt door Niels Geusebroek was in juli al uitverkocht. Ook Foo Fighters (14 december) en ACDC staan op het wordt-verwacht-lijstje. Van der Kolk is blij dat de undercoversessies goed aanslaan. "Het is echt super tof om te horen dat mensen enthousiast zijn, daar doe ik het uiteindelijk voor." De Pubquizen van Quatsch komen ook weer op het programma te staan en uiteraard keert Jessica Brouwer terug met haar speciaalbier markt. "Ik krijg ook vaak de vraag wanneer ik nou eens een 'échte' band boek, daarvan kan ik alleen maar zeggen: nog even geduld", aldus Van der Kolk. Er zit blijkbaar nog van alles aan te komen.

Tickets voor alle optredens en activiteiten zijn te koop bij VVV Nijverdal, Café de Barbier en via www.lantaarn.nl/tickets.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden