Nieuwe expositie in de Huiskamer

Nijverdal - De Huiskamer van Nijverdal heeft niet alleen een mooie nieuwe beschildering buiten, ook binnen is er ruimte voor lokale kunstenaars hun werk te tonen. De komende weken hangen hier mooie werken van schildersgroep Aquamarijn. Het is een zeer diverse collectie schilderijen, portretten, stillevens, landschappen in aquarel, acryl, pen en pastel.

De Huiskamer is doordeweeks geopend van 10.00 tot 12.00 uur en de hele week (dus ook in het weekend) van 14.00 tot 17.00 uur. Onder het genot van een gratis kop koffie of thee kunt u dan rustig deze mooie werken bekijken. Of kom langs tijdens onze open dag op zaterdag 14 september.

De Huiskamer van Nijverdal, gelokaliseerd aan de Markt 3, is een gezellige ruimte voor alle inwoners van onze gemeente. Je kunt er binnenlopen voor een kop koffie en een gesprek. Er wordt gekookt, af en toe een spelletje gespeeld en lief en leed gedeeld.

Daarnaast is de ruimte bespreekbaar voor vergaderingen en bijeenkomsten. Tijdens openingstijden zijn ze te bereiken op 06-19686280. Mailen kan via coördinator Marjanne van Egmond op info@dehuiskamernijverdal.nl.

Een donatie overmaken kan op NL89 RABO 0147430305. Meer informatie geeft voorzitter Paalman via 06-41697339 of voorzitter@dehuiskamernijverdal.nl.

Meer berichten