Karakteristiek beeld van de Molukse eilanden. Maakt u volgend jaar zelf deze foto? (Eigen foto)
Karakteristiek beeld van de Molukse eilanden. Maakt u volgend jaar zelf deze foto? (Eigen foto) (Foto: )

Bunga Tandjung viert 45-jarig bestaan met Molukkentour 2020

Nijverdal - Ter gelegenheid van haar 45-jarig bestaan organiseert stichting Bunga Tandjung in Nijverdal in de maand oktober 2020 een 'Molukken Tour'. Reisbureau 'Mutiara Maluku Travel' uit Ambon en organisatiebureau 'Wens Management' verzorgen gezamenlijk het reisaanbod, de voorlichting en de organisatie van de 'Molukken Tour 2020'.

Bij voorbaat is het een bijzondere reis, want volgend jaar bestaat Ambonstad 445 jaar. Daardoor vinden er gedurende het jaar allerlei evenementen en festiviteiten plaats. Een extra mooie aangelegenheid om deze reis aan te bieden, waarbij een bezoek aan de eilanden Ambon en Saparua niet mogen ontbreken.

Molukken Tour 2020
Het basispakket van de reis (Ambon en Saparua) bestaat uit minimaal 16 dagen. Hierbij is uitbreiding van de reis met een bezoek aan de andere Molukse eilanden Ceram, Buru, Banda, Kei, Tanimbar en Aru of maatwerk mogelijk. Vanaf Nederland worden de deelnemers begeleid door een vertegenwoordiger van stichting Bunga Tandjung. Vanaf Ambon en verder zal een vertegenwoordiger van reisbureau 'Mutiara Maluku Travel' het reisgezelschap ontvangen en begeleiden tijdens de Tour. Deze reisleiding is tweetalig. Er zijn maximaal 24 plaatsen (exclusief begeleiding) beschikbaar. Vanaf 12 deelnemers gaat de reis definitief door. Bij veel belangstelling zal er een tweede Molukken Tour volgen.

Informatiebijeenkomst
Op woensdag 18 september 2019 is er van 19.00 tot 21.00 uur een informatiebijeenkomst over deze Molukken Tour. Deze vindt plaats bij stichting Bunga Tandjung aan de Molukkenstraat 4 in Nijverdal. Tijdens deze informatieavond hoort en ziet u meer over onder andere het reisschema en de tour. Natuurlijk is er ruimte voor vragen en iedereen is van harte welkom. Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan tot uiterlijk woensdag 11 september 2019 via bungatandjung32@gmail.com of telefonisch via 06 82 83 04 45. Vermeld hierbij uw naam, telefoonnummer en het aantal personen.

Meer berichten