Inzamelen

Nijverdal - In het vluchtelingenkamp Moria op Lesbos in Griekenland is het opnieuw erg onrustig. De situatie waarin vluchtelingen verkeren is erbarmelijk. De afgelopen weken zijn er weer aanzienlijk veel boten aangekomen met vluchtelingen. Er verblijven op dit moment zo'n 6500 vluchtelingen, waaronder 450 alleenreizende minderjarige tieners en kinderen. Veel meer dan de 3000 inwoners waarop het kamp berekend is. De gevolgen hiervan wordt dagelijks ondervonden door de vluchtelingen en de hulpverleners.
Via Take Care Of Your Neighbor hebben we het plan opgevat om weer goederen in te zamelen. Take Care Of Your Neighbor is een samenwerkingsverband met Christian Refugee Relief beiden werkzaam in de vluchtelingenkampen op Lesbos en Samos in Griekenland.
Het banknummer voor giften voor transport of om goederen te kopen is NL23 RBRB 07782365 36 tnv Stichting Take Care Of Your Neighbor. Iedere gift is welkom.
Wat zamelen we dit keer in: Handdoeken, luiers, maandverband, naaigerei zoals lappen stof, spelden, naalden, garen, knopen, ritsen. U kunt het afleveren bij Gerry en Gert Bladder, Grotestraat 208. Of neem contact op via 0548 655360.

Meer berichten