De Wereldwinkel aan de Grotestraat is een prettige, sfeervolle winkel met prachtige fairtradeproducten.
De Wereldwinkel aan de Grotestraat is een prettige, sfeervolle winkel met prachtige fairtradeproducten. (Foto: )

Werken aan fairtrade in de Wereldwinkel

Nijverdal - Ben je fan van fairtradeproducten en wil je als vrijwilliger je steentje bijdragen aan een betere wereld? Ga dan aan de slag bij de Wereldwinkel in Nijverdal.

Verkoopmedewerkers
De Wereldwinkel zoekt enkele enthousiaste verkoopmedewerkers (nr. 45770). Ben je fan van fairtrade-producten en hou je van aanpakken? Heb je (bij voorkeur) al enige ervaring als verkoper/verkoopster in een winkel en is een tevreden klant jouw belangrijkste drijfveer? Weet je bovendien met jouw gevoel voor creativiteit elk cadeau nog mooier te maken door het goed in te pakken? Word dan vrijwilliger bij de Wereldwinkel. Een gezellig en hecht team staat te popelen om met jou kennis te maken!

Etaleur
De Wereldwinkel zoekt ook een creatieve vrijwilliger (nr. 45772) die met enige regelmaat de etalage aan de Grotestraat op een aansprekende manier wil aankleden. Heb je al enige ervaring met etaleren of wil je je hierin juist verder ontwikkelen? Dan is deze vrijwilligersfunctie iets voor jou. Je werkt hierbij samen met andere etaleurs.

Kijk voor meer informatie over deze vacatures (zie nr.) op www.hellendoorndoet.nl.

Portaal voor vrijwilligers
HellendoornDoet! is hét portaal voor vrijwilligerswerk in de gemeente Hellendoorn. Momenteel staan op www.hellendoorndoet.nl ruim 150 vacatures. U kunt hier gericht zoeken naar vrijwilligerswerk dat aansluit bij uw belangstelling en vaardigheden. Ook organisaties die vrijwilligers zoeken kunnen hier terecht.
Heeft u een hulpvraag met betrekking tot vervoer, klusjes, boodschappen, belasting, administratie of wilt u mee met een rit van de Mooi Meegenomen-bus? Ook dan kunt u een beroep doen op HellendoornDoet! U vindt ons aan de Constantijnstraat 32a (achterzijde van het Huis voor Cultuur en Bestuur). De balie van HellendoornDoet! is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 12.00 uur, telefoon 0548-638800 of via hellendoorndoet@stichtingdewelle.nl.

Meer berichten