Henk-Jan Bakker heeft De Huiskamer voorzien van een mooie, speelse schildering die duidelijk maakt waarvoor je hier terecht kunt.
Henk-Jan Bakker heeft De Huiskamer voorzien van een mooie, speelse schildering die duidelijk maakt waarvoor je hier terecht kunt. (Foto: )

De Huiskamer heeft mooi nieuw uiterlijk

Nijverdal - De Huiskamer van Nijverdal, aan de Markt 3, is een plek waar je binnen kunt wandelen voor een kop koffie/thee en een goed gesprek. Het is een gezellige ruimte voor alle inwoners van onze gemeente. Er wordt gekookt, af en toe een spelletje gespeeld en lief & leed gedeeld. Omdat ze hoorden dat mensen vaak langslopen, maar niet weten wat De Huiskamer nou precies is, hebben ze kunstschilder Henk-Jan Bakker gevraagd een mooie, speelse schildering aan te brengen.
De geschilderde koffie en koekjes beelden de kern van het Huiskamer gevoel uit, gezelligheid met een beetje speelsheid. Wilt u het van dichtbij bekijken? Kom dan gezellig langs, wellicht bent u onze 25000ste bezoeker die wij bij ons komende open huis op zaterdag 14 september in het zonnetje willen zetten.
De Huiskamer is doordeweeks geopend van 10.00 tot 12.00 en van 14.00 tot 17.00 uur. Ook is de ruimte bespreekbaar voor vergaderingen en bijeenkomsten. Tijdens openingstijden zijn ze te bereiken op 06-19686280 of u kunt mailen met coördinator Marjanne van Egmond via info@dehuiskamernijverdal.nl.

Meer berichten