Genieten van de rust aan het begin van de dag kan tijdens de ochtendwandeling op 24 augustus. Terwijl veel mensen zich nog eens omdraaien, kun jij zien hoe de zon rijst boven de Sallandse Heuvelrug.
Genieten van de rust aan het begin van de dag kan tijdens de ochtendwandeling op 24 augustus. Terwijl veel mensen zich nog eens omdraaien, kun jij zien hoe de zon rijst boven de Sallandse Heuvelrug. (Foto: )

De morgenstond heeft goud in de mond

Nijverdal - Stap eens vroeg uit de veren voor een frisse ochtendwandeling over de Sallandse Heuvelrug. Terwijl het nog vroeg is, leidt de gids van Staatsbosbeheer je door de uitgestrekte bossen richting het weidse heuvellandschap.

De natuur wordt wakker en het licht wordt scherper. Vogels zingen, de zon is op en dauwdruppels glinsteren in het eerste ochtendlicht.

Zaterdag 24 augustus start er een vroege vogelwandeling bij het BuitenCentrum van Staatsbosbeheer, aan de Grotestraat 281. De wandeling start om 6.30 en duurt tot ongeveer 8.30 uur. De lengte van de wandeling is rond de 5 à 6 kilometer. De wandeling is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Onderweg vertelt de gids je over het natuurgebied en haar bewoners. Een heerlijke wandeling aan het begin van je dag!

Volwassenen betalen 5 euro en kinderen tot en met 12 jaar 3,50. Aanmelden kan via www.staatsbosbeheer.nl/natuurgebieden/salland/activiteiten.

Meer berichten