Als baliemedewerker van HellendoornDoet! help je mensen met praktische vragen over vrijwilligerswerk. (Foto ter illustratie)
Als baliemedewerker van HellendoornDoet! help je mensen met praktische vragen over vrijwilligerswerk. (Foto ter illustratie) (Foto: Pixabay)

Wil jij aan de slag als baliemedewerker?

NIJVERDAL - De vrijwilligersvacaturebank van HellendoornDoet! is de plek waar vraag en aanbod op het gebied van vrijwilligerswerk in de gemeente Hellendoorn samenkomen. Ook deze vacaturebank wordt door vrijwilligers onderhouden. Ter uitbreiding van het team zoeken we een vrijwillige baliemedewerker.
Heb je affiniteit met mensen én met vrijwilligerswerk? Werk je graag met de computer? En spreekt het je aan om mensen te helpen bij praktische hulpvragen over vrijwilligerswerk? Meld je dan aan als vrijwilliger voor één ochtend per week van 9.00 tot 12.00 uur. Geen dag is hetzelfde bij HellendoornDoet! Mensen komen hier met de meest uiteenlopende vragen. Bijvoorbeeld omdat ze op zoek zijn naar passend vrijwilligerswerk of omdat ze zich willen aanmelden. Sommigen willen geadviseerd worden of vragen hulp bij de aanmelding. Soms is daarvoor extra expertise nodig. Als baliemedewerker weet je dit op de juiste manier in te schatten en verwijs je door naar een van de twee coördinatoren.

HellendoornDoet! is onderdeel van Stichting De Welle. Naast leuke en interessante ontmoetingen bieden we je een prettige samenwerking in een enthousiast team binnen een professionele organisatie. Kijk voor meer informatie op de website.

Meer berichten