Tijdens de wandeling is er uiteraard aandacht voor de natuur, maar ook voor de cultuur en historie van de Sallandse Heuvelrug. (Foto: Staatsbosbeheer)
Tijdens de wandeling is er uiteraard aandacht voor de natuur, maar ook voor de cultuur en historie van de Sallandse Heuvelrug. (Foto: Staatsbosbeheer) (Foto: Staatsbosbeheer)

Wandelend genieten van natuur

Sportieve wandelaars opgelet: dwaal mee met de gids van Staatsbosbeheer door het weidse landschap van de Sallandse Heuvelrug.

NIJVERDAL - Deze extra lange wandeling gaat door heuvels, uitgestrekte bossen en over glooiende heidevelden. Met aandacht voor de planten en de dieren, maar ook voor de cultuurhistorie van dit gebied. Staatsbosbeheer houdt deze wandeling over de Sallandse Heuvelrug op zondag 18 augustus. De uitgestrekte heidevelden, de on-Nederlandse vergezichten, de rust en ruimte en de verhalen over de natuur, cultuur en historie van het gebied zijn de ingrediënten voor een mooie dag in de natuur.

Dus trek de wandelschoenen aan, pak het fototoestel en neem eventueel een verrekijker mee en ga mee op pad.

Het vertrek is om 10.00 uur vanaf het Buitencentrum aan de Grotestraat 281. Rond 16.00 uur zijn de deelnemers hier weer terug. De kosten bedragen 19,50 euro per persoon, inclusief een kop koffie of thee bij de start en een lunchpakket voor onderweg.

Aanmelden
Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website.

Meer berichten