HellendoornDoet! zoekt een vrijwilliger voor het brengen en halen van de Cultuurcaravan naar/van evenementen. (Eigen foto)
HellendoornDoet! zoekt een vrijwilliger voor het brengen en halen van de Cultuurcaravan naar/van evenementen. (Eigen foto) (Foto: HellendoornDoet!)

Ga jij graag met de caravan op pad?

NIJVERDAL - Staat je eigen caravan weer in de stalling, maar heb je er nog geen genoeg van? En is het voor jou een kleine moeite om een caravan aan te haken en ermee op pad te gaan?

De CultuurKaravaan zoekt een vrijwilliger voor het brengen en halen van de (Cultuur)Caravan naar enkele evenementen in onze gemeente. De gereden kilometers worden vergoed. De (Cultuur)Caravan staat op de gemeentewerf in Nijverdal. Er zijn dit jaar nog twee tot drie evenementen waar de caravan naartoe gebracht moet worden. En de dag erna weer terug naar de gemeentewerf.

Belangrijk
Vind je cultuur belangrijk en wil je op deze manier je steentje bijdragen? Neem dan contact op met Jane Knol van de CultuurKaravaan, telefonisch via 0548-630622 of per e-mail: j.knol@hellendoorn.nl.

HellendoornDoet! is hét portaal voor vrijwilligerswerk in de gemeente Hellendoorn. Momenteel staan op www.hellendoorndoet.nl ruim 150 vacatures. Je kunt hier gericht zoeken naar vrijwilligerswerk dat aansluit bij jouw belangstelling en vaardigheden. Ook organisaties die vrijwilligers zoeken kunnen hier terecht.

Meer informatie is te vinden op de website

Meer berichten