Hippe en knusse Summer Market in hartje Nijverdal

NIJVERDAL - De Summer Market is een knusse, gezellige markt in het centrum van Nijverdal. Een markt met leuke spullen, lekker eten en drinken bij foodtrucks en gezellige terrassen in hartje Nijverdal. Kom je 1 augustus ook even neuzen?

Ontspannen dagje uit
Op de knusse Summer Market kun je verschillende leuke marktkramen vinden. Mooie spullen, live muziek en entertainment voor kinderen. Dé plek waar mensen elkaar ontmoeten voor een ontspannen dagje uit met of zonder kinderen. De markt bevindt zich in het centrum van Nijverdal. Je kunt dan ook meteen even heerlijk uitrusten en genieten op een van de gezellige terrasjes in het centrum. En als jouw tassen nog niet vol zijn, dan kun je nog heerlijk verder shoppen bij de mooie winkels die rondom de markt liggen. Kortom, een knusse, trendy & hippe sfeer-, proef- en beleefmarkt in hartje Nijverdal. Kom Op Naar Nijverdal!

Standhouders
Lijkt het je leuk als standhouder op deze gezellige markt te staan? Bij het ter perse gaan van dit bericht, waren er nog enkele gratis plekken beschikbaar. Het enige dat de organisatie van je verwacht, is dat je koopwaar in het concept van de Summer Market valt.

Meer informatie
Neem voor meer informatie of om je aan te melden contact op met de citymanager via manfred@opnaarnijverdal.nl.

Meer berichten