Een deel van het bestuur poseert bij de banner (vlnr): Roy Voskus, Christiaan Brandwacht, Irma Plasman, Jolanda Brouwer, Marjon Schuttevaar, Wouter Vermaat en Willem van der Linde.
Een deel van het bestuur poseert bij de banner (vlnr): Roy Voskus, Christiaan Brandwacht, Irma Plasman, Jolanda Brouwer, Marjon Schuttevaar, Wouter Vermaat en Willem van der Linde. (Foto: )

Hellendoorn week in feestroes

Hellendoorn - Het Helders Fees komt er weer aan en dompelt Hellendoorn van 11 tot 17 augustus in een feestroes.

Het dorpsfeest, georganiseerd door de Oranjevereniging Hellendoorn, wordt gevierd op de Hofmansweide, waar ook diverse kermisattracties staan. Zoals ieder jaar beginnen ze de week op zondag met de oecumenische kerkdienst in de feesttent. Het thema is dit jaar 'sterker met elkaar'. De Hellendoornse harmonie en Annet Nikamp verlenen hier hun medewerking. Natuurlijk zijn er vertrouwde activiteiten als ringsteken, de schapenmarkt en kindermiddag, een bierproeverij, pubquiz, beachvolleybal, motor spektakel, vogelschieten, brandweerspektakel en noem maar op.

Van alle spectaculaire acts als de Swingo Bingo Disco show donderdag, de Dare Devils vrijdag en op zaterdagmiddag de Stones Session en als afsluiting op zaterdagavond Twenty Five en Proost, springt de Edwin Evers band, op woensdagavond, er misschien wel uit.

Samen met ongeveer 500 vrijwilligers van verschillende Hellendoornse verenigingen en dorpsgenoten, hoopt de Oranje Vereniging ook dit jaar het Helders Fees tot een groot succes te maken. Entree is de hele week gratis, ook de garderobe. Benieuwd naar het volledige programma? Kijk op de site.

www.heldersfees.nl

Meer berichten