Andre Rieu in Sydney en binnenkort is zijn wereldberoemde Maastricht concert te zien in ZINema. Foto: Marcel van Hoorn.
Andre Rieu in Sydney en binnenkort is zijn wereldberoemde Maastricht concert te zien in ZINema. Foto: Marcel van Hoorn. (Foto: Marcel van Hoorn)

Uniek concert van André Rieu in ZINema

Nijverdal - André Rieu, 'De Koning van de Wals', is een van de bekendste muziekartiesten ter wereld. De concerten van Rieu zijn een belevenis en altijd spectaculair. Zijn jaarlijkse legendarische concerten in Maastricht genieten wereldwijde bekendheid en worden bezocht door duizenden loyale fans van over de hele wereld.

Omdat niet iedereen naar Maastricht kan komen, vertoont ZINema dit exclusieve concert op zondag 28 juli om 15.30 uur in haar bioscoop. Een unieke en eenmalige mogelijkheid om de sfeer van dit bijzondere concert van 'dichtbij' te beleven.

Prachtig Maastricht
Dit jaar nodigt André Rieu het publiek uit om de dansschoenen aan te trekken voor zijn spectaculaire 2019 Maastricht Concert – 'Shall we Dance'. Uiteraard is het in een bioscoop lastig om mee te walsen, maar stilzitten is zeker net zo moeilijk. De majestueuze wals is altijd een grote inspiratie geweest voor André, de driekwartsmaat is zelfs in veel opzichten het ritme van zijn leven geworden. Daarom brengt de maestro dit jaar de wals tot leven tijdens een onvergetelijke avond vol muziek en dans met het prachtige Maastricht als decor van dit unieke concert.

Reserveer kaarten
Beleef het 2019 Maastricht Concert – 'Shall we Dance' op het witte doek bij ZINema Nijverdal. André treedt op met zijn Johan Strauss Orkest, wereldklasse sopranen, The Platin Tenors. Het is een totale live-registratie van het concert, een kijkje achter de schermen, een exclusief interview met André en vele speciale verrassingen. Mis dit unieke concert niet en reserveer nu online uw kaarten via www.zinin.com, (0548) 624489 of aan de kassa bij de VVV/Tourist Info.

ZINema draait doorrrrr
ZINema Nijverdal draait ook deze zomer weer door! De héle zomer lang zijn nieuwe topfilms te zien. Deze topfilms zijn vanaf zaterdag 13 juli elke dag in ZINema te zien. Met films als 'The Lion King', 'Toy Story 4', 'Huisdiergeheimen 2' en 'Aladin' heeft ZINema een afwisselend aanbod voor jong en oud. ZINema is er dan ook voor een middagje uit met het hele gezin, een gezellige avond met vrienden of om gewoon even lekker te ontspannen. De hele zomer lang staan de deuren van ZINema open.

The Lion King is een geheel nieuwe Disney Live Action film waar gebruik gemaakt wordt van baanbrekende filmtechnieken die de film uit 1994 nieuw leven inblaast. Niet iedereen is blij met de komst van de nieuwe leeuwenkoning...

zinin.com

Meer berichten