Een zwemliefhebber met een beperking zoekt dringend een zwemmaatje om samen lekker het water in te duiken.
Een zwemliefhebber met een beperking zoekt dringend een zwemmaatje om samen lekker het water in te duiken. (Foto: )

Zwemmaatje gezocht via HellendoornDoet!

Nijverdal - Hou jij van zwemmen?Maak hiermee ook een ander blij en word zwemmaatje. Voor een cliënt van Aveleijn zoeken we een sportieve vrijwilliger die het leuk vindt om samen te gaan zwemmen. Dus, hou jij er van om regelmatig een duik te nemen en wil je je graag inzetten voor iemand met een beperking? Heb je op woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur tijd voor (of ben je bereid hiervoor tijd te maken)? Neem dan contact op met HellendoornDoet!

Beroepskracht
De eerste keer gaat er een beroepskracht met je mee, zodat jullie elkaar op een vertrouwde manier kunnen leren kennen en ze jou goed uit kunnen leggen wat precies de bedoeling is. Aveleijn biedt diverse scholingsmogelijkheden aan vrijwilligers en goede begeleiding zodat je er niet alleen voor staat.

Meer informatie over deze vacature (en de nog zeker 100 andere vrijwilligersvacatures) vind je op de website van HellendoornDoet!, maar je kunt ook contact opnemen via de gegevens die hiernaast staan. HellendoornDoet! zoekt voor alle vrijwilligers een passende invulling op een persoonlijke en professionele manier.

Meer berichten