Davina Michelle verzorgt het voorprogramma van Miss Montreal. De twee steengoede zangeressen delen het podium in de feesttent op Nijverdal.
Davina Michelle verzorgt het voorprogramma van Miss Montreal. De twee steengoede zangeressen delen het podium in de feesttent op Nijverdal. (Foto: )

Uniek duo concert op Nijverdal

Nijverdal - Twee steengoede zangeressen van eigen bodem, Miss Montreal en Davina Michelle, betreden donderdag 5 september de bühne in de tent van Bruisend Nijverdal. De tent gaat open om 19.30 uur.

Van 4 tot en met 8 september staat Nijverdal weer op z'n kop. Verschillende artiesten maken hun opwachting. En niet de minste! Wat denk je van: The Dirty Daddies, Snollebollekes, Tino Martin, John West, Django Wagner en lokale helden Dennis van Dam en De Feestdirecteuren.
De donderdagavond is met recht een topavond die je zeker niet mag missen. Met Miss Montreal op het podium weet je: dat wordt een geweldig feest! Sanne Hans, frontvrouw van haar eigen band Miss Montreal, is haar grote liefde niet vergeten. Want dat is muziek maken, en dat kan ze als de beste.
In het voorprogramma deze avond staat Davina Michelle. Als je ontdekt wordt door topzangeres P!nk kun je met een gerust hart zeggen dat je thuis hoort in 'De Beste Zangers van Nederland'. Davina Michelle is op dit moment veruit de meest gevraagde act in Nederland. We zijn dan ook supertrots dat ze 5 september samen met Miss Montreal het podium in Nijverdal deelt.
Koop je toegangskaarten nu online via www.bruisendnijverdal.com/tickets of haal ze bij Tourist Info/VVV Hellendoorn-Nijverdal. Kaarten voor deze topavond kosten 19 euro per stuk (excl. 1 euro servicekosten).

Meer berichten