De zelfvoorzienende tuktuk van John en Irene was al te zien op de markt en staat binnenkort twee dagen per week bij het station.
De zelfvoorzienende tuktuk van John en Irene was al te zien op de markt en staat binnenkort twee dagen per week bij het station. (Foto: John Pigge)

Koffie op het station

Nijverdal - Met een duffe kop, smachtend naar een kop koffie op je werk verschijnen, is voor treinreizigers binnenkort verleden tijd.

Op woensdag- en vrijdagochtend voorzien John Pigge en zijn vrouw Irene van 7.00 tot 10.00 uur mensen op het station in Nijverdal van een lekkere bak koffie. Ze willen dat al lange tijd, maar de nodige (stroom)voorzieningen ontbraken. Gelukkig heeft John inmiddels zijn compleet aangepaste en zelfvoorzienende tuktuk in gebruik kunnen nemen en kan hij vanaf woensdag 17 juli koffie verkopen op het station. "We runnen de stationsrestauratie in Borne," vertelt Irene. "Veel mensen vroegen ons waarom we geen koffie op het station in Nijverdal verkopen. We zijn heel blij dat het nu wel kan." Bij de koffie verkopen ze heerlijke koeken die gemaakt zijn door cliënten van Twente Uniek.

Meer berichten