Tafelronde 175 Hellendoorn/Nijverdal klaar voor de viering van hun 30-jarig bestaan in de stijl van de afgelopen dertig jaar.
Tafelronde 175 Hellendoorn/Nijverdal klaar voor de viering van hun 30-jarig bestaan in de stijl van de afgelopen dertig jaar. (Foto: )

Tafelronde 175 Hellendoorn/Nijverdal bestaat 30 jaar

Hellendoorn/NijverdalTer ere van het 30-jarig bestaan bracht De Tafelronde 175 zaterdag 22 juni na 30 jaar weer een bezoek aan de locatie waar het 30 jaar geleden allemaal begon, namelijk bij 'Avonturenpark Hellendoorn'. Op 8 april 1989 was het in het Avonturenpark, dat Tafelronde 175 werd opgericht, en startte met het vele goede werk waar we ze nu van kennen.

Round Table
De Tafelronde 175 maakt deel uit van Round Table International (RTI). RTI bestaat uit 54 landelijke associaties met in totaal zo'n 30.000 ondernemende leden variërend in de leeftijd van 18 tot en met 40 jaar. Door invulling te geven aan het wereldwijde motto 'ADAPT, ADOPT, IMPROVE' zetten alle Tafels zicht in een bijdrage te leveren aan de maatschappij door ondersteuning van lokale goede doelen alsmede het landelijke serviceproject 'Make-A-Wish Nederland'.

Themafeest
Het ontbrak Tafelronde 175 aan niks tijdens hun verblijf in het Avonturenpark. Verkleed in kleding uit de jaren '80/'90/'00 en vol enthousiasme kwamen de eerste gasten aan. Na het ontvangst stond er een heerlijk buffet voor de groep klaar, gevolgd door drie tópattracties. De avond werd in stijl afgesloten met muziek uit de jaren '80/'90/'00.

Goed doel
Ook dit jubileum ging natuurlijk niet zonder goed doel voorbij. Tafelrond 175 geeft, in samenwerking met Avonturenpark Hellendoorn, 30 vrijkaarten aan Kans voor een Kind. Via deze weg en met sponsoring kunnen binnenkort dertig leerlingen van SBO de Brug, samen met hun familie, een onvergetelijke dag beleven in het Avonturenpark. Ze kunnen dan niet alleen genieten van alle attracties, maar ook van de nieuwe stuntshow die afgelopen weekend in première ging.

Kans voor een Kind
Kans voor een Kind is een stichting welke individuele wensen van kinderen uit Twente vervult. Deze kinderen hebben het niet gemakkelijk door een lichamelijke of psychische ziekte ofwel door sociale of maatschappelijke omstandigheden. Ook in Twente zijn er veel kinderen die het door ziekte of een andere oorzaak niet makkelijk hebben. Deze kinderen hebben wel recht op geluk. Kans voor een Kind draagt daaraan bij door hartenwensen te vervullen.

Meer berichten