De StrongSisterRun is al vijf jaar een obstakelfeest voor alle vrouwen die eens lekker in de modder willen ploeteren en zich willen laten verwennen de 'ladies area'.
De StrongSisterRun is al vijf jaar een obstakelfeest voor alle vrouwen die eens lekker in de modder willen ploeteren en zich willen laten verwennen de 'ladies area'. (Foto: )

Viering vijf jaar StrongSisterRun

Hellendoorn/Nijverdal - De StrongSisterRun was de eerste obstaclerun 'for girls only' en maakte haar debuut in 2015 in Hellendoorn. Dit jaar viert de run haar 5-jarig bestaan en daarom wil de organisatie groots uitpakken.

"Alles staat in het teken van het getal 5. Zo zijn er straks vijf verschillende areas, zoals: Beach, Wellness en Party areas", vertelt Bas Wispels, organisator van de StrongSisterRun. "Dit jaar gaan we echt uitpakken. Wie jarig is, trakteert."

Geheel in stijl van het getal 5 geven ze vijf StrongSisterRun Birthday pakketten weg. De inhoud van het pakket bestaat uit toegang tot de VIP area, inclusief gratis eten en drinken, een startbewijs voor 5KM en een VIP parkeerticket. Daarnaast krijgen de dames een StrongSisterRun kledingpakket en hardloopschoenen. Bovendien worden ze in 50 dagen klaargestoomd voor de StrongSisteRun 5KM door een persoonlijke intake met een trainer, exclusieve small group trainingen en een 50 dagen (hardloop)trainingsschema.

"We hopen met deze actie een grote doelgroep te bereiken. Het gaat bij de StrongSisterRun niet om de mooiste, de fitste of de snelste, het gaat om het plezier!" En dat past bij het thema van dit jaar: Girls Run The World.

Iedereen maakt kans op dit pakket. Meer informatie is te vinden op de website en de social media kanalen.

Meer berichten