Het Avonturenpark heeft zin in de zomer, met hun nieuwe stuntshow, de Zinderende Zomeravonden en het Aquaventura Slidepark.
Het Avonturenpark heeft zin in de zomer, met hun nieuwe stuntshow, de Zinderende Zomeravonden en het Aquaventura Slidepark. (Foto: )

De vakantie gaat zo beginnen, met zomerpret in het Avonturenpark

Hellendoorn - Binnenkort beginnen de schoolvakanties weer. De perfecte periode voor gezellige uitstapjes met het hele gezin. In Avonturenpark Hellendoorn is deze zomer genoeg te beleven.

Zaterdag 6 juli ging de spannende stuntshow 'De Drakenridders' in première. Een team topatleten maakt gevaarlijk ogende sprongen van duizelingwekkende hoogtes.

De Drakenridders
Een aantal keer per dag voert een internationaal team van atleten indrukwekkende stunts uit in het openluchttheater. Ze nemen de bezoekers mee in een spannend nieuw verhaal over ridders en draken boordevol special effects. De show is geschikt voor de hele familie en tot en met 1 september te zien.

Zinderende Zomeravonden
Maar het Avonturenpark heeft veel meer te bieden. Zeker in de vakantieperiode. Iedereen die extra lang wil genieten van alle attracties en shows in het Avonturenpark is welkom tijdens de Zinderende Zomeravonden. Op de woensdagen 31 juli, 7, 14 en 21 augustus zijn de attracties geopend tot 21.30 uur en wordt de avond om 21.45 afgesloten met een spetterende vuurwerkshow (als het weer het toelaat).

Aquaventura Slidepark
Vergeet niet om op warme dagen de zwemkleding mee te nemen. In het Aquaventura Slidepark vind je verkoeling bij de waterspeeltuin en kun je wel een hele dag glijden van de waterglijbanen. Bovendien is het park tijdens de Zinderende Zomeravonden langer geopend en kun je nog langer zwemmen! En als klap op de vuurpijl wordt de dag afgesloten met een prachtige vuurwerkshow. Met 11 waterglijbanen, een heerlijk zandstrand en voor de kleintjes een waterspeelparkje is het in de zomermaanden heerlijk vertoeven in Aquaventura Slidepark. Het slidepark kan alleen bezocht worden in combinatie met een bezoek aan het Avonturenpark. De entree bedraagt 3,50 euro.

Toegangskaarten
Entreetickets zijn in het park en online te koop. De beste deals en meer informatie vind je op avonturenpark.nl.

Meer berichten