De heer Jan Fokkert heeft ontzettend genoten van zijn tocht in het zijspan. Als fervent motorrijder kon hij het zo nog een keer ervaren.
De heer Jan Fokkert heeft ontzettend genoten van zijn tocht in het zijspan. Als fervent motorrijder kon hij het zo nog een keer ervaren. (Foto: )

De 'No Roof Challenge' van ZorgAccent was een succes

Voor een aantal bewoners van De Parallel wat het zaterdag 22 juni dan eindelijk zo ver. Ze konden vanuit een cabrio of motor met zijspan een ochtend genieten van de mooie omgeving van de Sallandse Heuvelrug.

Nijverdal - Voor de heer Jan Fokkert was motorrijden zijn lust en zijn leven. Nu hij bewoner van De Parallel is, kan hij helaas niet meer zelf motorrijden. De 'No roof Challenge' biedt gelukkig uitkomst. Zittend in het zijspan beleeft Jan toch nog een keer de sensatie van het motorrijden.

No Roof Challenge

Wibo ten Den, initiator van de 'No Roof Callenge', heeft er voor gezorgd dat meerdere bewoners van ZorgAccent al hebben kunnen genieten van een ritje in een cabrio. Zaterdag 22 juni kwamen er maar liefst 11 cabrio's en 3 motoren met zijspan voorrijden bij De Parallel.

Zenuwen

Jan had een klein beetje last van zenuwen, maar toch vooral heel veel goede zin, toen hij in een zijspan werd geholpen. Samen met meerdere bewoners van De Parallel heeft Jan genoten van een prachtige rit over de Holterberg, door Heeten, Schoonheeten, Lemele, om via Hellendoorn weer terug te komen in Nijverdal.

De Parallel

De Parallel is een woonzorgcentrum voor mensen die niet meer in hun eigen huis kunnen of willen wonen. Ze verlenen kleinschalige zorg in de vormen verzorgingshuiszorg, kortdurend verblijf en verpleeghuiszorg.

Meer berichten