Foto:

Kinderboerderij is nu open

Nijverdal - De kinder- en natuurbelevingsboerderij Nijverdal is vanaf 29 juni gratis toegankelijk voor het publiek op vier middagen. Elke week zijn er andere activiteiten. Zo staat deze week in het teken van hooien en bessen plukken. Bezoekers zijn op de locatie aan de Derde Kampsweg 51 welkom op zaterdag, zondag, woensdag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur. Ze kunnen dan een bezoekje brengen aan de dieren, de natuurspeelplaats en rondlopen op het terrein zoals dat ontwikkeld wordt door het bestuur. Het betreden van het terrein is nog steeds op eigen risico.

De toegang is gratis. Wel zijn vrije giften van harte welkom. Daarvoor is een bus aanwezig. Ook kunt u de kinderboerderij, bijen en andere insecten steunen door het kopen van een zakje zonnebloemzaden of bessen die u zelf mag plukken. De bessen kosten 4 euro per kilo en zijn erg lekker.
Op 3 en 5 juli kunnen kinderen helpen met hooien en mag er in een deel van het hooi gespeeld worden. Een groot deel van het terrein ligt in de zon, maar het terras ligt lekker in de schaduw onder de bomen. Hier kunnen bezoekers een kop koffie of thee bestellen, of zelfgemaakt sap, terwijl de kinderen lekker spelen.
Het bestuur van de kinderboerderij heeft Lidwien Rouweler het logo aan laten passen, zodat het met tekst minder druk is en beter past bij wat het bestuur wil zijn voor kinderen en volwassenen. Ze werken hard aan een kinderboerderij die ook een natuurbelevingsboerderij is. Waar je kunt zien, ruiken en proeven, kunt ervaren.

Meer berichten