Iedereen genoot van de feestdag, mede mogelijk gemaakt door Twente Decadente, de Wilgenweard, Bakkerij Nieuwenhuis, de Sligro, Driever Partyservice, De Gulle Goedzak, Dennis van Dam en Gerard Marsman.
Iedereen genoot van de feestdag, mede mogelijk gemaakt door Twente Decadente, de Wilgenweard, Bakkerij Nieuwenhuis, de Sligro, Driever Partyservice, De Gulle Goedzak, Dennis van Dam en Gerard Marsman. (Foto: )

Feestdag geadopteerd door veel lokale ondernemers

NIJVERDAL - Stichting De Instuif vierde zaterdag 22 juni een prachtige feestdag in onze gemeente. Tijdens de Hellendoornse Beursvloer op 2 november 2018 maakte Ewald Aaltink van Auto Aaltink een match met Stichting De Instuif om een feestdag voor hen te organiseren. De Instuif is een vrijwilligersorganisatie die activiteiten organiseert voor mensen met een (verstandelijke) beperking uit Nijverdal en omgeving. Om de feestdag voor deze stichting mogelijk te maken, benaderde Ewald Aaltink bevriende relaties en klanten die om niet of tegen kostprijs hun goederen en diensten ter beschikking stelden. Zowel de leden van De Instuif, begeleiders, vrijwilligers en betrokken ondernemers genoten zaterdag volop van alle activiteiten.

De dag begon om 9.00 uur met een lekker kopje koffie met gebak bij Auto Aaltink. Daarna vertrok het gezelschap met treintje Bello naar Twente Decadente voor een chocolade workshop, gevolgd door een tocht naar de Wilgenweard waar een heerlijk lunch klaarstond. Na een mooie rondvaart over de Regge was het tijd voor een paar rondjes 'Swingo Bingo'. De afterparty werd verzorgd door zanger Dennis van Dam, samen met DJ Gerard Marsman.

Een dergelijke dag sluit je natuurlijk af met lekkere friet met kipnuggets en frikandellen.

Meer berichten