Hospice Noetsele waar mensen in hun laatste levensfase welzijn ervaren op een individuele en zeer zorgzame wijze.
Hospice Noetsele waar mensen in hun laatste levensfase welzijn ervaren op een individuele en zeer zorgzame wijze. (Foto: )

Open Huis bij het hospice Noetsele

Hellendoorn - Bent u benieuwd hoe het reilt en zeilt binnen een hospice? Kom dan op zaterdag 6 juli tussen 11.00 en 14.00 uur naar hospice Noetsele. Deze dag zijn medewerkers en vrijwilligers aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. Vanwege bouwkundige aanpassingen zijn er geen bewoners in het hospice. U kunt u overal rondkijken en kennis maken met het hospice en haar medewerkers en vrijwilligers.

Alles is gericht op welzijn en de laatste levensfase van mensen zo draaglijk mogelijk te maken. En dat kan van alles zijn. Voor de één is dat een speciale maaltijd of tussendoortje, voor de ander een ontspannende belevenis in de wellnessruimte of een fijne hand- of voet- massage. Natuurlijk is er ook tijd voor een spelletje, een wandeling of gewoon een goed gesprek.

Het hospice kan altijd vrijwilligers gebruiken. Er zijn veel momenten die het vrijwilligerswerk binnen het hospice waardevol maken. Lees dan de mooie verhalen op www.zorgaccent.nl/blog-van-hospice-noetsele. Of neem contact op met Siny Runneboom/Ingrid de Lange op (0548) 688113.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden