Kinderrommelmarkt

Nijverdal - Maak de zolders en schuren maar leeg en probeer een centje te verdienen. Zaterdag 13 juli vindt de populaire kinderrommelmarkt plaats in het centrum van Nijverdal. Kinderen mogen hier hun oude speelgoed, boeken, kleding en andere spulletjes proberen te verkopen.

De rommelmarkt duurt van 9.00 tot 12.30 uur. De koopwaar wordt uitgestald op het Keizerserf en deels in de Willem Alexanderstraat. Daarnaast is er volop vermaak met diverse kinderattracties, dus extra gezellig en leuk om op de markt te staan of de markt te bezoeken. Ideaal voor alle kids die nog even een zakcentje willen bijverdienen voor de zomervakantie, of leuke spullen willen scoren.
Inmiddels zijn er al een aantal reserveringen binnen, dus mocht je net als vorig jaar ook graag mee willen doen, dan adviseren we je zo snel mogelijk aan te melden. Dit kan bij Op Naar Nijverdal, via email info@opnaarnijverdal.nl.

Het betreft hier echt een kinderrommelmarkt, dus het is uitsluitend voor kinderen toegestaan deel te nemen en spullen te verkopen. Natuurlijk mogen ouders wel begeleiden.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden